Alanya'da Motosikletle Minibüs Çarpıştı

Alanya'da Motosikletle Minibüs Çarpıştı
Alanya'da motosikletle minibüs çarpıştı: 1 ölü 1 ağır yaralı.. Alanya'da motosikletle minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirirken bir kişi ise ağır yaralandı..

Alanya'da motosikletle minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirirken bir kişi ise ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza dün gece saat 23.45 sıralarında Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde meydana geldi. Antalya istikametinden Alanya istikametine seyir halinde olan 35 yaşındaki Tunahan Kaya yönetimindeki 35 GD 3923 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Nihat K.’nin kullandığı 38 NN 586 plakalı minibüsle çarpıştı. Minibüsün devrildiği kazada motosiklet sürücüsü Tunahan Kaya ve motosiklette yolcu olarak bulunan Selma Kaplan ağır yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla hastaneye sevk edildiği sırada motosiklet sürücüsü Kaya, yolda hayatını kaybetti. Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Kaplan’ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi. Jandarma ekipleri minibüs sürücüsü Nihat K'yı göz altına alındı.