Alanya'da Kasten öldürme suçundan 1 kişi yakalandı

Alanya'da Kasten öldürme suçundan 1 kişi yakalandı
Alanya'da Kasten öldürme suçundan 1 kişi yakalandı.. Alanya Cumhuriyet Polis Karakolu ekiplerinin dikkati sayesinde kasten öldürme suçundan ve cezaevi firarisi olan 1 kişi ALKÜ Hastanesinde yakalanarak gözaltına alındı..

Alanya Cumhuriyet Polis Karakolu ekiplerinin dikkati sayesinde kasten öldürme suçundan ve cezaevi firarisi olan 1 kişi ALKÜ Hastanesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre; Alaadin Keykubat Üniversitesi ve Araştırma Hastanesine Bıçakla yaralama olayında gelen Gürkan Duru kimliği ile tedavi olurkan Hastane görevlisi tarafından Cumhuriyet Polis Merkezi ekiplerince  ALKÜ hastanesinde, görüştüğü Gürkan Duru  16 Eylül saat:02:00 sıralarında Cikciilli Mahallesi Hacı Baba sokağında tanımadığı üç kişi tarafından bıçaklandığını söylemesi üzerine Polis ekipleri Cumhuriyet Polis Karakoluna götürüldü.

Cumhuriyet Polis Merkezinde sorguya alınan Gürkan Duru kimliği ile ifade verirken çelişkili ifadeleri vermesi üzerine polis ekipleri Gürkan Duru Ehliyeti araştırması üzerine, Ehliyet sahibinin Eskişehir ilinde 3 yıl önce  ehliyetini kaybettiğini söylemesi üzerine sahte kimlikle ifade veren şüpheli'nin yapılan GBT sorgusunda 43 yaşında Arif A, olduğu Kasten Öldürme olayında ve Niğde 2.Asliye Ceza Mahkemesince Hükümlünün kaçması olayında arandığı tespit edilmesi üzerine gözaltına alındı. zanlı Cumhuriyet Polis Karakolunda ifadesi alındıktan sonra Adliye'ye sevk edilecek.