Alanya'da Bir Annenin Feryadı

Alanya'da Bir Annenin Feryadı
Alanya'da geçtiğimiz gece Konaklı mahallesinde bulunan bir eğlence mekanında yaşanan silahlı çatışma sonrası dün tutuklanan Alper.D'nin annesi Necmiye D. yaşanan olaylara isyan etti.
Geçtiğimiz gece Konalı'da bir gece klubüne arkadaşları ile  eğlenmeye giden Alper D., iddialara göre daha önce husümeti olduğu Bayram A.'nın mekana gelmesi ve işletme müdürününde Alper D.'nin kibarca dışarı çıkmasını istemesi üzerine arkadaşları ile beraber evine gitmek üzere dışarıya çıktı. Alper D. ve arkadaşları tam mekan çıkışında işletme görevlisi olduğu iddia edilen kişi ya da kişiler tarafından ters kelepçe yapıldığı sonrasında ise içeride kibarca dışarı çıkmasını isteyen işletmeci tarafından tekmelendiği daha sonrasında ise husumetli olduğu Bayram A. ve beraberinde gelen 15-20 kişinin önüne ters kelepçe yapılmış halde atıldığı, sonrasında ise bu kişiler tarafından öldüresiye darp edilmesi sonucu aracından aldığı silah ile kendini korumaya çalıştığı, bir iddiaya göre ise olay yerinde bir başka silahın daha olduğu ve henüz kime ait olduğu bilinmeyen bu silahın ateşlenmesi sonucu 3 kişinin yaralandığı öğrenilen bilgiler arasında..

Dün Alper D.'nin nöbetçi mahkeme tarafından tutuklu yargılamasına karar verilmesi ardından annesi Necmiye D. yaşanan olaylar üzerine sosyal medya üzerinden isyan etti. 

İşte o açıklamalar ; 

"Ben Alper'in Necmiye D. durumdan haberdar olmayanlar icın yazıyorum.

Alper 4 Arkadaşıyla Summer Garden eğlence merkezinde eğlenirken Bayram.A Yanında 10 kişiyle aynı mekana giriyor korumalar burada olay çıkmasın diye Alper'e söylüyor.

Alper aynı efendilikle kalkıyor tam taksiye bineceklerinde Bayram A. yanında Ender A. ve sekiz kişi küfür ederek Alper'in üzerine yürüyorlar. Korumalar Alper'e ters kelepçe yapıyorlar.

Dövülmesine yarcımcı oluyorlar. Yere yatırıp hepsı birden Alper'in yüzüne kafasına tekmelerle vuruyorlar.

Alper'de mermiyi yere sıkarak kendini kurtarmak istiyor. Ama Alper'i darp ediyorlar.

Gazeteleri okuyorum Bayram A.'dan  Ender A. 'dan ve yanlarında ki paralı itlerdenhiç bahsedilmemiş.

Sadece Alper'e odaklanmıslar.

Sadece Alper suçlu gözüküyor. Bu da basın işte ne derece güvenlı siz karar verin.

Ender A. cezaevindeyken abisi Alper'e yalvardı. Çocukları baba diye ağlıyormuş. Oğlum vicdanına yenik düştü ve Ender A. afetti. Ender A. da Alper'i madenı jopla öldüresiye dövdü ve tabancayla baldırından vurduğu halde yine merhamet gösterdi.

Çünkü Alper helal lokmayla büyümüş bir insan evladı Ender A. tahlıye oluyor ona merhamet gösteren Alper'e bu kalleşlıği yapıyor. Bu sürüngenler Alper cezaevindeyken beni evimde taciz eden Aciz korkaklardır. Benden bilek orkmuşlar hay Allah"