Kestelspor, Karşıyaka ile hazırlık maçına çıkıyor

Kestelspor, Karşıyaka ile hazırlık maçına çıkıyor
Alanya Kestelspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu'da TFF 3. Lig 2. Grup ekibi Karşıyaka ile ikinci hazırlık maçında karşılaşacak. Takımın uyumunu ve form durumunu değerlendirecek bu karşılaşma büyük önem taşıyor.

Alanya Kestelspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürdüğü Bolu'da ikinci hazırlık maçına çıkıyor. TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Alanya Kestelspor, bu kez TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

Alanya Kestelspor, sezon öncesi kampını Bolu'da sürdürüyor. Takım, ikinci hazırlık maçını yine Bolu'da bulunan Von Otel sahasında yarın saat 16.00'da yapacak. Teknik direktör Erkan Yılmaz'ın yönetimindeki ekip, bu özel karşılaşmada sahaya çıkacak olan tüm oyunculara şans verme planı yapıyor.

Kamptaki ilk hazırlık maçında TFF 2. Lig ekibi Zonguldak Kömürspor'u 2-0 yenerek olumlu bir sonuç elde eden Alanya Kestelspor, şimdi Karşıyaka karşısında performansını sürdürmeyi hedefliyor. Yeni sezon öncesinde bu tür maçlar, takımın uyumunu ve form durumunu değerlendirmek adına büyük önem taşıyor.