Antalyasporlu Naldo'ya büyük şok! Trafik kazasında oğlu ağır yaralandı

Antalyasporlu Naldo'ya büyük şok! Trafik kazasında oğlu ağır yaralandı
Antalyaspor futbolcusu Naldo Pereria'nın oğlu, kayınpederi ve kayınvalidesi trafik kazası geçirdi. Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi, araçtan fırlayarak ağır yaralandı.

Antalyaspor'un Brezilyalı futbolcusu Naldo Pereria'nın ailesi, trafik kazasına karıştı. Gerçekleşen kaza, Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde, 1255 sokak ile Toroslar Caddesi'nin kesiştiği noktada saat 11.00 sularında meydana geldi. İsmi bilinmeyen bir sürücünün kullandığı 34 FG 4053 plakalı otomobil, Antalyaspor futbolcusu Naldo'nun kayınpederi Walter Tilatti'nin kullandığı 07 ACP 207 plakalı araçla yan yana gelerek çarpıştı.

NALDO'NUN OĞLU KAZADA ARAÇTAN FIRLADI
Kazanın etkisiyle Tilatti'nin kullandığı otomobil, aynı yönde seyir halinde olan Cüneyt Eslik'in kullandığı 07 FEC 17 plakalı motosiklete çarptı. Bu sırada Naldo'nun 4 yaşındaki oğlu Davi Pereira, araçtan fırlayarak yaralandı.

Kaza haberi üzerine hızla olay yerine sağlık ekipleri, polis ve itfaiye sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralı Davi'ye ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye sevk etti. Aynı ambulansla kaza yapan 34 FG 4053 plakalı otomobilin sürücüsü de hastaneye götürüldü.

NALDO'NUN KAYINPEDERİ SIKIŞTI
Alexandra Nardy ve motosiklet sürücüsü Cüneyt Eslik ise diğer bir ambulansla müdahale edildikten sonra hastaneye sevk edildi. Kazada sıkışan Walter Tilatti, itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü.

Kazayı gören çevredekiler, sıkışan Tilatti'yi araçtan çıkarmak için çaba sarf etti ancak başarılı olamadı. İtfaiye ekibi, ayırıcı-kesici makas kullanarak araçtan Tilatti'yi çıkardı.

Kaza sonrasında sağlık ekipleri, yaralılara müdahale ederken, bazı vatandaşlar da sıcak hava koşullarında serinletmek için yardımcı olmaya çalıştı.

NALDO'NUN OĞLU DAVI'NİN DURUMU KRİTİK
Naldo'nun oğlu Davi'nin durumu ciddiyetini korurken, kayınpederi ve kayınvalidesinin ise durumlarının iyiye gittiği bildirildi. Antalyasporlu futbolcu Naldo da kaza haberini aldıktan sonra hastaneye giderek ailesinin yanında oldu.