Antalyaspor'dan yeni forma! Çevre ve deniz kirliliğine dikkat çektiler

Antalyaspor'dan yeni forma! Çevre ve deniz kirliliğine dikkat çektiler
Antalyaspor Kulübü, yeni sezon için hazırladığı mavi forma ile çevre ve deniz kirliliğine dikkat çekmeyi amaçlamaktadır. Bu sosyal sorumluluk anlayışını yansıtan forma, dalga deseni ve kırmızı-beyaz şeritlerle çevre bilincini ön plana çıkarıyor.

Antalyaspor Kulübü, yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımını yapmaya devam ediyor. Bu seferki tanıtım ise çevre ve deniz kirliliğine dikkat çekmek amacıyla yapıldı. A Takım oyuncularının 2023-2024 sezonunda Trendyol Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda giyeceği formalar, sosyal sorumluluk ve farkındalık anlamları yüklenerek hazırlandı.

DALGA DESENİ VE ŞERİTLER İLE BİR MESAJ

Mavi formada dikkat çeken detaylar arasında dalga deseni ve kollarındaki kırmızı-beyaz şeritler bulunuyor. Bu detaylarla çevre ve denizlerdeki kirliliğe vurgu yapılırken, formanın sol alt köşesine dalga emojisi eklenerek konu desteklendi.

TANITIM FİLMİ KONYAALTI SAHİLİ'NDE ÇEKİLDİ

Formanın tanıtım filmi, Antalya'nın güzelliklerinden biri olan Konyaaltı Sahili'nde çekildi. Filmde denizlerdeki kirliliğin görselleriyle birlikte "Kirletmeyelim, görmezden gelmeyelim" mesajı verildi. Filmde yönetmen Alican Abacı da rol aldı.

KLASİK ÇUBUKLU FORMA İLE SONA ERECEK

Antalyaspor, sosyal sorumluluk temalı formaların tanıtımını mavi formayla sürdürürken, tanıtımlar klasik çubuklu forma ile sona erecek.