Alanyaspor'un yıldızı kaydı! Beşiktaş ile anlaştı

Alanyaspor'un yıldızı kaydı! Beşiktaş ile anlaştı
Beşiktaş Kulübü, Tayfur Bingöl transferini resmen duyurdu. Tayfur Bingöl, Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer oldu ve 3 yıllık sözleşme imzaladı. Siyah-beyazlı camia, oyuncunun dönüşünü coşkuyla karşılıyor.

Beşiktaş, Tayfur Bingöl'ü yeniden kadrosuna katma transferini resmi olarak açıkladı. Tayfur Bingöl, bir süredir transfer görüşmeleri devam eden 30 yaşındaki oyuncu olarak Beşiktaş'a döndü. Siyah-beyazlılar, Alanyaspor ile bonservis konusunda anlaşmaya vardı ve bu transferi resmi olarak duyurdu.

Beşiktaş Kulübü tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Geçtiğimiz sezon formamızı giyen profesyonel futbolcu Tayfur Bingöl'ün bonservisiyle transferi hususunda Corendon Alanyaspor kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Kulübümüze yeni dönemde de önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Tayfur Bingöl'e evine hoş geldin diyor, şanlı formamızla üstün başarılar diliyoruz."

Tayfur Bingöl, Beşiktaş formasıyla daha önce başarılı bir sezon geçirmişti ve siyah-beyazlı takıma geri dönmekten mutluluk duyuyor. Beşiktaş camiası, Tayfur Bingöl'ün yeniden takıma katılmasını olumlu bir şekilde karşıladı.