Alanyaspor'un iki kritik maçı! Kasımpaşa ve Fenerbahçe konuk oluyor

Alanyaspor'un iki kritik maçı! Kasımpaşa ve Fenerbahçe konuk oluyor
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'deki performansını göstererek 4 maçlık yenilmezlik serisine ulaştı. Şimdi önlerinde Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile iki önemli mücadele var.

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Pendikspor ile deplasmanda oynadığı mücadeleden 1 puanla ayrılan Corendon Alanyaspor'da teknik direktör Ömer Erdoğan, milli aradan dolayı takıma 3 gün izin verdi. Oyuncularının iyi dinlenmesi ve aileleri ile vakit geçirerek moral depolamalarını isteyen deneyimli teknik adam, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında oynanacak olan Kasımpaşa maçının hazırlıklarını ise yarın başlatacak. Haftanın ilk antrenmanında oyuncuları ile toplantı yapması beklenen Erdoğan, ardından Kasımpaşa mesaisine start verecek.

İKİ KRİTİK MAÇ ÜST ÜSTE OBA'DA

Corendon Alanyaspor, milli aranın ardından ligin 5. haftasında Kasımpaşa'yı Kırbıyık Holding Stadyumu'nda konuk edecek. Bu maçta galibiyeti hedefleyen turuncu yeşilli ekip, yine kendi sahasında oynayacağı 6. hafta maçında bu kez bir diğer İstanbul ekibi lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Sahasında üst üste oynayacağı iki kritik mücadeleye hem fiziksel, hem taktiksel, hem de psikolojik olarak iyi hazırlanmak isteyen Corendon Alanyaspor, galibiyet hedeflediği her iki mücadeleyi de kazanarak üst sıralara demir atmak istiyor.