Alanya Kestelspor ve Silivrispor Bolu kampıyla yeni sezona hazırlanıyor

Alanya Kestelspor ve Silivrispor Bolu kampıyla yeni sezona hazırlanıyor
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup ve 4. Grup'ta mücadele eden Silivrispor ve Alanya Kestelspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. İkinci kamp dönemine giren bu iki takım, Bolu'yu tercih etti.

Silivrispor'un Futbol Şube Sorumlusu Halil Şahin, Bolu kampının cumartesi günü başlayacağını duyurdu. İkinci kamp döneminin başladığını belirten Şahin, Bolu'da toplam 3 hazırlık maçı yapacaklarını ve bu maçların tarihlerinin 20, 23 ve 26 Ağustos olarak belirlendiğini açıkladı. Hangi takımlarla karşılaşacaklarını otelde konakladıktan sonra belirleyeceklerini söyledi. Şahin, takımın teknik direktör gözetiminde ilk etap çalışmalarının olumlu ilerlediğini ve ilk 11'in şekillenmeye başladığını ifade etti. İkinci kamp döneminin ise takımın son formunu alacağı ve sezona hazır hale gelmelerine yardımcı olacağını belirtti. Şahin, Silivrispor'un deneyimli oyuncuları genç yeteneklerle birleştirerek dengeli bir kadro oluşturduğunu vurguladı.

Diğer yandan, Alanya Kestelspor da yeni sezona güçlü bir başlangıç yapma amacıyla çalışmalarına hız verdi. Önemli transferlerle kadrosunu takviye eden mavi-beyazlı ekip, Alanya'da başladığı ilk etap çalışmalarını Bolu kampında sürdürecek. 12 günlük kamp süresince 2 veya 3 hazırlık maçı yapmayı planlayan Alanya Kestelspor, yeni sezona en iyi şekilde hazırlanmayı hedefliyor.