Birlik ve Seferberlik Zamanı!

Birlik ve Seferberlik Zamanı!
Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alaattin Çakır sosyal medya üzerinden birlik mesajı verdi.
Mesajında Çakır şunları yazdı; Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafya yani "Anadolu" dünyanın en güzel ve en verimli topraklarına sahip, toprağının üstü de, altı da zenginliklerle dolu, bir o kadar da geçmiş medeniyetlere ev sahipliği yapmış bir TÜRK yurdudur.
Geçmişte ve Cumhuriyet döneminde bu topraklara ve üzerinde hükmeden devletlerimize sayısız saldırılar, komplolar, planlar yapılmış ve bunlarla topyekün mücadele edilmiş ve savaşılmıştır.
Birçok önemli medeniyete evsahipliği yapan Anadolu,farklı ırk ve dinden toplumların birlikte yaşadığı dünyanın ender coğrafyası olması sebebiyle de, dünyanın ilgisini ve dikkatini çekmektedir.
Anadolu coğrafyasının stratejik konumu ve milletimizin genleri bize "Birlik olmayı" öğretmiştir.
Türkiye Cumhuriyeti devleti 2023'te 100 yaşına girecektir.
2023 ten sonra 100 yaşını geride bırakmış asırlık bir devlet ve bu devletin milleti olacağız.
İşte tam da bu nokta da; yüzyıllardır Anadolu coğrafyasına planlanan saldırılar tekrar hortlatılmıştır. Topyekün kalkınma stratejisi ile yönetilen ülkemiz, bugün her türlü gelişmiş savunma sistemine sahipken;
M.Kemal ATATÜRK'ün söylediği gibi; "Yurtta Sulh,Cihanda Sulh" felsefesi esas alınmıştır.
Son günlere ve bu şartlarda ortaya çıkan Suriye ve Rusya krizi ve terörle mücadelede,Devletimiz yine aynı şartlarda pozisyon alarak savunmada kalmıştır.
Ancak; toplumların ve mazlum insanların yaşadıkları zulüm ve baskıya ve etrafımızda yaşananlara duyarsız kalmayan devletimizin, şer odakları ve küresel güçlerle mücadele ettiği bir zamanda;
milletimiz ve iş dünyası, ekonomide meydana gelen ve gelebilecek krizin etkilerini tartışırken,aynı zamanda topyekün "BİRLİK" ve "SEFERBERLİK" zamanı olduğunu da unutmamalıdırlar!