Ufukta Yeni Kardeş Şehir mi var?

Ufukta Yeni Kardeş Şehir mi var?
Alanya Belediyesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Uluslararası Alanya Caz Günleri etkinliğine katılmak için Alanya’ya gelen Azerbaycan Milli Meclisi’nin milletvekilleri Ganire Paşayeva, Musa Qasımlı, Nizami Jafarov ve Azeri gazeteci-televizyoncu Etibar Babayev Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

Azerbaycan Milli Meclisi’nin milletvekilleri Ganire Paşayeva, Musa Qasımlı, Nizami Jafarov ve Azeri gazeteci-televizyoncu Etibar Babayev Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Alanya Belediyesi’nin bu yıl 13’üncüsünü düzenlediği Caz Günlerine katılımlarından dolayı milletvekillerine teşekkür eden Başkan Yücel, ”Aramızdaki kültürel ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek için yakın zamanda Azerbaycan’dan bir şehir ile Alanya’nın kardeş şehir olması için çalışacağız. Ayrıca Alanya’da Azerbaycan Sokağı gibi projelerimiz var. Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Yücel, ziyarette milletvekillerine ve Azeri gazeteci-televizyoncu Etibar Babayev’e Alanya İpeğinden şal ve tablo takdim etti.

KAYMAKAM TANRISEVEN VE REKTÖRLERE ZİYARET
Azerbaycan Milli Meclisi’nin milletvekilleri Ganire Paşayeva, Musa Qasımlı, Nizami Jafarov ve Azeri gazeteci-televizyoncu Etibar Babayev   Başkan Yücel’i ziyaretinden önce  meclis üyeleri Mustafa Toksöz ve Melike Nazifoğlu beraberinde   ALKÜ Rektörü Ahmet Pınarbaşı, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve AHEP Üniversitesi Rektörünü ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.