MÜSİAD Alanya'dan Avcı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

MÜSİAD Alanya'dan Avcı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti
MÜSİAD Alanya'dan Avcı'ya Hayırlı Olsun Ziyareti.. Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi ilçede temaslarını sürdürüyor. MÜSİAD Alanya Şube Yönetimi, ilçe emniyet müdürü Alper Avcıya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu..

Müstakil Sanayiciler ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Alanya Şubesi ilçede temaslarını sürdürüyor. MÜSİAD Alanya Şube Yönetimi, ilçe emniyet müdürü Alper Avcıya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy ile yönetim kurulu üyeleri  kısa süre önce göreve başlayan Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı'yı ziyaret ederek, yakinen tanıdığı Alanya'da başarılı bir görev süresi geçirmesi temennisinde bulunuldu.

Emniyet müdürlüğünde yapılan ziyarette birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Durusoy, Alanya ve ülke menfaatleri noktasından üzerlerine düşen görevden kaçmayacaklarını dile getirdi. Durusoy emniyet teşkilatının özellikle 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında ve diğer terör ve suç örgütleri ile mücadelede büyük çaba sarf ettiğini dile getirdi.

Ziyaretten dolayı mutluluğu dile getiren Avcı konukları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.