Alanya Sanayi Sitesi ustalarına kahvaltı etkinliğinde plaket verildi!

Alanya Sanayi Sitesi ustalarına kahvaltı etkinliğinde plaket verildi!
Alanya Sanayi Sitesi esnafları, 30 yılını tamamlamış ustaları onurlandırmak amacıyla düzenlenen bir kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Ustalara plaket takdim edilerek, katkıları ve başarıları alkışlandı.

Alanya Sanayi Sitesi esnafları, Alanya Metal İşleri Odası’nda düzenlenen anlamlı bir etkinlikte bir araya geldiler. Kahvaltı etkinliği, Alanya Sanayi Sitesi esnafı için önemli bir birliktelik ve dayanışma gösterisi oldu. Etkinlikte esnaflar, bir araya gelerek hem eski dostlukları yeniden canlandırdılar hem de yeni bağlantılar kurma fırsatı buldular. 30 yılını tamamlamış ustaları onurlandırmak için plaket takdim edildi. Ustalara plaket takdim edilirken, onların katkıları ve başarıları alkışlandı.

‘HİZMETLERİ İÇİN USTALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ’
Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Ali Rıza Açman, “Alanya Sanayi Sitesi’nde 30 yılını tamamlamış ustalara plaket takdim ettik. Bugüne kadar hizmet eden hala faaliyetlerini sürdüren ustalarımız ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldik. Bugüne kadar yapmış oldukları hizmetlerden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Önceki döneme nazaran biraz sorun azalsa da günümüzde çırak yetişmiyor. İşi devam ettirmek istemiyorlar. Alanya Sanayisi’nde kalifiye eleman sıkıntısı var” dedi.