Alanya'da  adam kaçırma operasyonu

Alanya'da  adam kaçırma operasyonu
Alalacağını tahsil etmek için Hatay ilinden Alanya'ya gelen 4 kişi kaçırdıkları tur şoförü Babasına kaçırıldığını telefonla söyledi. Baba istanbul'dan polise haber vermesi üzerine otomobilde alıkoydukları öne sürülen 4 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı..

Alınan bilgiye göre, Alacağını tahsil etmek için Hatay ilinden 31 AAK 550 plakalı otomobille Alanya'ya gelen 34 yaşındaki Mesut H. 3 arkadaşıyla borc para verdiği tur şoförü Abdulkadir K. ile önce telefonla görüşerek buluştular otomobile binerek gezintiye çıktıktan sonra Mesut H, alacaklısını otomobil içinde darp ederek alacağını istedi borçlu olan Abdulkadir K. Babasını cep telefonla arayarak kaçırıldığını söylemesi üzerine Baba Mehmet Bayram K, Alanya polisini arayırak oğlunun kaçrıldığını söylemesi üzerine Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine Bağlı ekipler. yaptıkları telefon görüşmesinde kaçırılan Abdulkadir K'ın  31 AAK 550 plakalı otomobilin içinde olduğu tespit edilmesi üzerine yapılan operasyonla Abdulkadir K. kurtarılırken otomobil içinde yakalanarak  gözaltına alınan 4 kişi, Mesut H, Mustafa H, Hamit Ş, ve Rıza G,  Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldüler.

3 YIL ÖNCE 400 BİN TL BORÇ ALMIŞ
Alanya ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınan Mesut H, 3 yıl önce Hatay İlinde işleri bozulan Abdulkadir Korkmaza 400 BİN TL borç para verdikten sonra borcun 250 BİN TL sini arsa ve parayla ödedikten sonra Kıbrısa kaçan Abdulkadir K, 3 yıl sonra Alanya'da olduğunu öğrenen alacaklı Mesut H,Hatay İlinden 31 AAK 550 plakalı otomobille geldikten sonra tur şirketinde şoför olarak çalışan Abdulkadir ile Dinek mevkinde bulaşarak otomobile aldığını iddia etti.

4 KİŞİ 'KİŞİYİ HÜRRİYETİNDEN YOKSUN KILMA'DAN' TUTUKLANDI
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınan Mesut H, Mustafa H. Hamit Ş, ve Rıza G, sevk edildikleri nöbetçi mahkemece 'Kişiyi Hürriyetrinden Yoksun Kılma' suçundan tutuklanarak Alanya L. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiler.