30 Ağustos'u Voleybolcularla Kutladı

30 Ağustos'u Voleybolcularla Kutladı
Alanya  Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı voleybol takımı ile Tavşandamı’n da kutladı. Lig hazırlıklarına başlayan voleybolcularla Tavşandamı’nda bayrak açarak Zafer Bayramını kutlayan Erken, daha sonra oyuncularla kahvaltı yaparak lig hazırlıkları ile ilgili bilgi aldı..

Alanya  Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı voleybol takımı ile Tavşandamı’n da kutladı. Lig hazırlıklarına başlayan voleybolcularla Tavşandamı’nda bayrak açarak Zafer Bayramını kutlayan Erken, daha sonra oyuncularla kahvaltı yaparak lig hazırlıkları ile ilgili bilgi aldı.
Erken, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Türk tarihine altın harflerle yazılmış, her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanı ile sulanmış vatanımız bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı tüm dünya milletlerine örnek olacak olan, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muhaberesi Zaferi, 1071 Malazgirt Zaferiyle başlayan Anadolu topraklarındaki Türk Milleti egemenliğinin ilelebet tescil edilmesini sağlamıştır. Türk Ulusunun kazandığı bu zafer kesin sonuçlu, yalnız kendi tarihimize değil, dünya tarihine yeni bir akım vermekte etkili olmuş, Türk Milletinin gücüne, iradesine ve azmine inanması durumunda önünde hiçbir engelin duramayacağı hususunda tarihe önemli bir not düşmüştür. Bu kapsamda başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere canları uğruna bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Aziz Milletimizin ve Alanya Halkının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” dedi.