Kaş Likya Turizm’den personel alım duyurusu! 39 yeni personel alınacak!

Kaş Likya Turizm’den personel alım duyurusu! 39 yeni personel alınacak!
Antalya Kaş'ta faaliyet gösteren Kaş Likya Turizm İnşaat Gıda Temizlik Taşımacılık Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi son yayınladığı ilan yeni bünyesine yeni personel alımları yapacağını duyurdu. Alımlar hangi kadrolarda olacak? Adaylardan aranan şartlar neler? Başvurular nasıl ve nereye yapılacak?

Antalya’da başlayan turizm sezonu iş arayan vatandaşların da yüzünü güldürmeye devam ediyor. Antalya Kaş'ta faaliyet gösteren Kaş Likya Turizm İnşaat Gıda Temizlik Taşımacılık Madencilik ve Ticaret Limited Şirketi tarafından 39 yeni personel alımı yapılacak. İşte personel alımının tüm detaylar...

Hangi kadrolarda alım yapılacak?

Kaş Likya Turizm 39 yeni personelin 30’unu beden işçisi kadrosunda 9’unu ise kamyon şoförü kadrosunda alacak.

Alımlarda aranan şartlar neler?

T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, ilçe sınırlarında ikamet etmek gibi genel şartlarla beraber beden işçisi pozisyonuna alınacak adaylar için ek bir şart bulunmamaktadır. Ancak, kamyon şoförü pozisyonu için başvuracak adayların bu şartlara ek olarak C, E sınıfı ehliyetlerinin yanı sıra SRC ve psikoteknik belgelerine sahip olmaları gerekmektedir.

Başvurular nereye ve nasıl yapılacak?

Adaylar 10 Haziran 2024 tarihine kadar şahsen veya e-posta yoluyla şirketin Kaş'taki adresine veya e-posta adresine iletebilecekler.

Başvuru ilanının tam metni için buraya tıklayabilirsiniz.