Alanya İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısında 6 ay değerlendirildi!

Alanya İlçe Güvenlik Danışma Kurulu toplantısında 6 ay değerlendirildi!
Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer'in başkanlığında gerçekleşen İlçe Güvenlik Danışma Kurulu Toplantısı'nda, Alanya'nın son 6 ayı değerlendirildi. Toplantıda, suç ve suçu önleme faaliyetleri, proje ve çalışmalar hakkında detaylı sunumlar yapıldı.

Alanya Kaymakamlığı'nda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Ürkmezer'in başkanlığında ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Türkdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat ve diğer kurum temsilcileri katıldı. Toplantıda, ilçenin güvenlik durumu ve yapılan çalışmalar katılımcılarla paylaşıldı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen suç önleme faaliyetleri hakkında detaylı bir sunum yapıldı. Proje ve çalışmalarla ilgili bilgilerin paylaşıldığı sunumda, vatandaşları bilinçlendirmek adına gerçekleştirilen faaliyetler vurgulandı.

Toplantı, Kaymakam Ürkmezer'in Üniversiteli gençler ve öğrencilerle ilgili yapılacak projelerin arttırılmasına yönelik talimatları ile son buldu. Bir sonraki 6 ay içerisinde yapılacak projeler ve çalışmaların değerlendirildiği toplantı, ilçenin güvenliği için alınacak tedbirlerin ele alındığı verimli bir platform oldu.