Alanya'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Minik Doruk Son Yolculuğuna Uğurlandı

Alanya'da Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Minik Doruk Son Yolculuğuna Uğurlandı
Alanya Büyükhasbahçe Camisi'nde, okul çıkışında kardeşiyle yolda geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Doruk Erdoğan için cenaze namazı kılındı. Ailesi, yakınları ve vatandaşlar Doruk'u son yolculuğuna uğurladı.
Okul çıkışı kardeşiyle yolda geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden 8 yaşındaki Doruk Erdoğan için Alanya Büyükhasbahçe Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Ailesi, yakınları ve vatandaşlar Doruk'u son yolculuğuna uğurladı.

Kaza, Güllerpınarı Mahallesi Şevket Tokuş Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kemal Şuberi İlköğretim Okulunda okuyan 8 yaşındaki Doruk Erdoğan ve 7 yaşındaki kardeşi Belinay Erdoğan’a okul çıkışı evlerine giderken karşıdan karşıya geçtikleri sırada F. Ü.’nün kullandığı otomobil çarptı. Kazada Doruk Erdoğan aracın altında kalıp feci şekilde can verirken, kız kardeşi çarpmanın şiddetiyle önce aracın ön kaputuna, ardından yola savruldu. Belirtilen adrese gelen sağlık ekipleri, Dorukhan Erdoğan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hafif yaralanan Belinay Erdoğan ise kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Sürücü gözaltına alınırken, küçük çocuğun cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden 8 yaşındaki Doruk Erdoğan için bugün Alanya Büyükhasbahçe Camisi’nde öğle namazından önce cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, vefat eden küçük çocuğun babası, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Doruk Erdoğan’ın cenazesi daha sonra Büyükhasbahçe Mezarlığı’na defnedildi.