Banka faizleri yüzde 5’in altına çekti! Ayda 1.250 TL taksitle 20 bin TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır?

Banka faizleri yüzde 5’in altına çekti! Ayda 1.250 TL taksitle 20 bin TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır?
Acil nakit ihtiyacını karşılamak için bankaların yolunu tutanlar, yükselen faizler nedeniyle geri ödemede zorluk yaşayacağını düşünüp vazgeçenler için dosya masrafsız, kefilsiz ayrıcalıklı bankacılık hizmeti ile 20.000 TL ihtiyaç kredisi nasıl alınır? İşte detaylar

Düşük faizli ihtiyaç kredisi arayanlar için Enpara masrafsız ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. Haziran ayı boyunca yapılacak başvurular ayda 1.250 TL ödeme ile 20.000 TL toplu paranın sahibi yapacak. Kredi kartı borcu dağ gibi birikip taşanlar, kredi ödemelerinde zorluk çekenler için Enpara'nın bu teklifi ilaç gibi gelecek.

Enpara'nın düşük faizli 20.000 TL ihtiyaç kredisi 36 ay vadeyle taksitlendirilebiliyor. Kişiye özel bireysel geri ödeme planı banka ile yapılan kredi sözleşmesi sırasında belirleniyor. Enpara masrafsız ihtiyaç kredisi; dosya masrafı ve kefil olmadan düşük faizlerle krediye ulaşmayı kolaylaştırıyor.

20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Bankanın toplam geri ödemede sunduğu kolaylığa ek olarak ihtiyaç kredisi başvurusu şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden yapılabiliyor. Komisyon ya da dosya masrafı olmadan ek bir ücret ödemeden enpara.com ihtiyaç kredisi başvurusu için internet şubesinden “krediler” menüsüne gelerek hemen başvur butonunu aktif hale getirebilirsiniz.

Enpara 20.000 TL masrafsız ihtiyaç kredisi geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 20.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi faiz oranı: %4,09

  • Kredi aylık taksit tutarı: 1.258,31 TL

  • Toplam geri ödeme maliyeti: 45.299,16 TL