e-Okul Ne Zaman Kapanıyor 2024? Nasıl Giriş Yapılır?

e-Okul Ne Zaman Kapanıyor 2024? Nasıl Giriş Yapılır?
Okulların kapanmasına 3 gün kala e-Okul ne zaman kapanıyor 2024 sorusunun yanıtları öğretmenler ve öğrenciler tarafından araştırılıyor. e-Okul kapanınca hiç mi giriş yapılmayacak?

Takvimler 11 Haziran 2024'ü gösterir ve okulların ise 14 Haziran'da kapanacağı bilinirken, pek çok öğrenci ve öğretmen tarafından e-Okul ne zaman kapanıyor sorusunun yanıtları araştırılıyor.

Her ne kadar öğrenciler karnelerini 14 Haziran'da alacak olsalar da e-Okul üzerinden not durumlarını ve devamsızlık gibi diğer detaylarını görüntüleyebilecekler. Ancak net bilgiye ulaşılmış olması için e-Okul sisteminin kapanmış olması önemli.

e-Okul Ne Zaman Kapanıyor 2024?

e-Okul sisteminin, okullar kapanmadan bir kaç gün önce kapanması gerekiyor. Bu aşamada net bir tarih verilmiş olmasa da Veli bilgilendirme sistemininn 12 Haziran 2024 itibari ile devamsızlık ve not girişlerine kapanması ve sonrasında karnelerin basım sürecinin başlaması bekleniyor.

e-Okul'un kapanması demek, sisteme giriş yapılmaması demek anlamına gelmiyor. eokul.meb.gov.tr adresi üzerinden Veli Bilgilendirme Sistemi'ne erişim sağlanarak T.C. kimlik numarası ve şifresi ile e-Okul erişimi sağlanmaya devam edilebilecek.