Aile Haftası Etkinlikleri

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, 15-21 Mayıs “Aile Haftası” etkinlikleri çerçevesinde bir dizi ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

ALANYA GÖNÜLLÜLERİNDEN AİLE ZİYARETLERİ
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven ve Alanya Gönüllüleri, 15-21 Mayıs “Aile Haftası” etkinlikleri çerçevesinde bir dizi ev ziyaretleri gerçekleştirdi.
Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, 15-21 Mayıs “Aile Haftası” nedeniyle ailenin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen programlar devam ediyor. Programlar çerçevesinde Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven öncülüğünde, Alanya Gönüllüleri ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanları, sosyo-ekonomik durumu zayıf olan aileleri ziyaret ettiler.
Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, aile ziyaretleri ile ilgili yaptığı değerlendirmede, “15-21 Mayıs “Aile Haftası” etkinlikleri çerçevesinde ailelerimizi ziyaret ederek gereken ihtiyaçlarını yerinde tespit edip sosyal bir kaynaşmayı amaçlıyoruz” dedi.
CEYLAN TANRISEVEN “GÜÇLÜ DEVLET OLMAK, GÜÇLÜ AİLE YAPISI İLE ORANTILIDIR”
Sosyo-ekonomik durumu zayıf olan aileleri evlerinde ziyaret eden Ceylan Tanrıseven, ailelere Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven’in selamını ileterek, aile bireylerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Ceylan Tanrıseven’i evinde gören bazı vatandaşlar duygusal anlar yaşadı. Gördükleri ilgiden dolayı çok mutlu olan aileler, Ceylan Tanrıseven’e ihtiyaçlarını ilettiler.

Ailelerle yakından ilgilenen Ceylan Tanrıseven, “Aile kurmak çok önemlidir. Güçlü bir devlet olabilmek, güçlü bir aile yapısına sahip olmakla doğru orantılıdır. Tarihte aile yapısı sağlam olan milletler büyük ve güçlü devletler kurarak uzun süre yaşamışlardır. Atalarımız, tarihin ilk döneminden bu yana güçlü aile yapısına sahip çıkmışlardır” dedi.

CEYLAN TANRISEVEN “AİLELERİMİZİN YANINDAYIZ”

Aile içinde sağlıklı iletişimin kurulması ve karşılıklı sevgi-saygı duygularının yoğun olarak yaşanması ile daha sağlıklı bir aile ve toplum oluşacağını söyleyen Ceylan Tanrıseven, “Bizler elimizden geldiği kadar ailelerimizin yanında olacağız. Ailelerin maddi ve manevi her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi hususunda gerekli tüm çalışmaları yapmalıyız ” dedi.
15-21 Mayıs “Aile Haftası” etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen aile ziyaretlerine, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in eşi Ceylan Tanrıseven, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Fikret Namal ve Alanya Gönüllüleri katıldı.

Yaşam Haberleri