En sevilen Snapchat!

6 bin 500 genç arasında yapılan anket sonucunun kazananı Snapchat oldu. Gençler en çok Snapchat adlı uygulamayı seviyor.

Gençler en sevdikleri uygulamayı seçti. ABD’de 6 bin 500 genç arasında yapılan anket sonucuna göre gençler arasında en popüler uygulama Snapchat olarak belirlendi. 

Anket sonucuna göre Snapchat, Facebook ve Twitter gibi zorlu rakiplerinin arasından sıyrılarak birincilik koltuğuna oturmayı başardı. Uygulama kısa sürede gençlerin beğenisini kazandı. 

Snapchat uygulamasının kariyerine kısaca göz atacak olursak, ilk olarak kısa süreli fotoğraf paylaşım uygulaması olarak kullanıcıya sunuldu. Daha sonra Snapchat, giderek büyüdü ve gelişti. Filtreler, yeni özellikler, | | | | sohbet etme yeteneği ve haber kaynağı derken yapılabilecekleri geliştiren uygulama gençlerin favori sosyal ağı olmayı başardı.

Kısa süreli video ve fotoğraf gönderme özelliği taşıyan uygulama The Piper Jaffray‘ın Amerikalı gençler arasında yaptığı araştırmada en popüler sosyal medya uygulaması olmayı başardı.

Teknoloji Haberleri