MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy; İnandık başaracağız

Milletvekilleri adaylarının ve teşkilatlarının tamamının sahada tüm gücüyle çalıştığını belirten MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “İnandık, başaracağız. Cumhur İttifakı’nı vatandaşlarımızın desteğiyle iktidara taşıyacağız” dedi..

Milletvekilleri adaylarının ve teşkilatlarının tamamının sahada tüm gücüyle çalıştığını belirten MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “İnandık, başaracağız. Cumhur İttifakı’nı vatandaşlarımızın desteğiyle iktidara taşıyacağız” dedi.
16 milletvekili adayının seçim startı verildiği günden itibaren 19 ilçede sokak sokak, cadde cadde gezerek MHP’nin seçim beyannamesini ve Cumhur İttifakı’nı anlattığını belirten MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, “ Kadın kolları başkanımızla birlikte partimize gönül vermiş tüm bayanlar büyük bir özveriyle seçim çalışmalarına destek vererek vekil adaylarımızı yalnız bırakmadı” şeklinde konuştu.
Tüm ilçeleri en az iki üç defa milletvekili adaylarının tarama yaparak seçim çalışması yaptığını belirten Aksoy, “Bu seçim sisteminde farklı bir strateji ile gidilmedik ne bir ilçe ne de bir mahalle bıraktık. Tüm adaylarımız kurguladığımız yeni sistemle en az bir ilçeye üç defa giderek çalışmalarını gerçekleştirdi. Tüm ilçelerde vatandaşlarımız her gün MHP adaylarını görerek yanlarında olduklarını hissetti” dedi.
Teşkilatların tamamının seçimlere aylar öncesinden hazır hale geldiğini vurgulayan Aksoy, “Bu seçim Türkiye tarihi için çok önemlidir. Vatandaşlarımızın vereceği karar Türkiye’nin geleceğini etkileyecektir. Vatandaşlarımız vereceği oyun önemini çok iyi bilmektedir. Milletvekilli adaylarımız, teşkilatlarımız ve Asenalarımız seçim gününe kadar sahada olacaktır. Bir gün içerisinde 19 ilçede aynı anda çalışan vekil adaylarımız son güne kadar bu şekilde çalışmalarına devam edecektir” şeklinde konuştu.

Siyaset Haberleri