Mevlüt Çavuşoğlu Alanya'ya Geliyor

Türkiye Cumhuriyet Dışişleri Bakanı Alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu uzun zamandır planladığı ama bir türlü fırsat bulup gerçekleştiremediği Alanya ziyareti için Alanya'ya geliyor. Çavuşoğlu'nun pazartesi günü Alanya'da olacağı açıklandı. Çavuşoğlu, Alanya'da "2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni" ve "Sahada ve Masada Güçlü Diplomasi" konulu ilk ders programına katılacak. Program ALKÜ Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek..

Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Alanyalı Mevlüt Çavuşoğlu uzun zamandır planladığı ama bir türlü fırsat bulup gerçekleştiremediği Alanya ziyareti için Alanya'ya geliyor. Çavuşoğlu'nun pazartesi günü Alanya'da olacağı açıklandı.

11 Kasım Pazartesi günü Alanya’ya gelecek olan Bakan Mevlüt Çavuşoğlu Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nin (ALKÜ) ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi’nin (AHEP) yeni eğitim ve öğretim sezonunun açılışlarına katılacak.

Çavuşoğlu, Pazartesi günü Alanya'da gerçekleştirilecek olan programda "2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni" ve "Sahada ve Masada Güçlü Diplomasi" konulu ilk ders programına katılacak. Program ALKÜ Kapalı Spor Salonunda saat 10:45'de gerçekleştirilecek.

Bakan Çavuşoğlu’nun Alanya’da bir çok ziyarette de bulunacağı öğrenilirken, ALKÜ’ye yeni atanan Prof Dr. Ekrem Kalan ve ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak görevlendirilen Prof Dr. Hüseyin Lakadamyalı’yı da ziyaret edeceği öğrenildi.

Siyaset Haberleri