ALTİD, ALKÜ Öğrencilerine Alanya'nın Turizm Potansiyelini Tanıttı

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALKÜ ALTSO Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleşen sektör-öğrenci buluşmasında öğrencilerle bir araya geldi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ALTSO Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen sektör-öğrenci buluşması etkinliğinde öğrencilerle bir araya geldi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ALTSO Meslek Yüksekokulu’nda 7-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenen sektör-öğrenci buluşması etkinliklerinde Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) de stant açarak öğrencilerle bir araya geldi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol konuşmaları ile başlayan program, öğrencilerin müzik dinletileri eşliğinde devam etti. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTİD Başkanı Burhan Sili, organizasyonda öğrencilerle bir araya gelerek, sektöre dair sorularını yanıtladı. Öğrenciler iki gün boyunca devam eden programda, ALTİD standında Alanya turizmi ve işletmelerine dair bilgi alma fırsatı da yakaladı.

Ekonomi Haberleri