MHP'de Son Durum

MHP'de Son Durum
Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) parti içi muhalefetin olağanüstü kurultay için açtığı kayyum davasında karar dün çıktı.
MHP'nin mahkeme kararıyla Olağanüstü Kurultay'a gitme kararını değerlendiren  İlçe Başkanı Hilmi Er, "Şuanda yaşanan süreci takip ediyoruz.Biz sadece Genel Merkezimizin tarafındayız. Kurultay tarihi belli olunca gidip oyumuzu kullanırız" dedi.

'TAZE KAN ŞART' 
Bahçeli muhalifi sözleri nedeniyle dikkat çeken Alanya Belediye Meclis Üyesi Hasan Özdemir ise kararın sadece MHP'ye değil, Türk siyasetine hayırlı olması temennisinde bulundu. "Kim olursa olsun bir liderin başarısız olduğu zaman çekilmesini bilmesi gerek" diyen Özdemir, "Mevcut delege yapısıyla kayyum da atansa lider değişir mi bilemiyorum ama artık MHP'ye yenilik, taze kan şart. Umarım daha dinamik bir lider gelir" diye konuştu. 

'BU BİR OYUNDUR' 
Alanya'da Bahçeli'yi en çok savunan ve sık sık ziyaret eden isimlerin başında gelen MHP Manavgat Kurultay Delegesi Mustafa Türkdoğan ise mahkeme kararının bir oyun olduğunu savundu. Türkdoğan, "Bir belediye meclis üyesi partisinden ihraç edilse itiraz için başvuracağı mahkeme Asliye Hukuk Mahkemesi iken, 47 yıllık MHP'ye kayyum atamaya kalkan mahkeme, Asliye Hukuk'un da altındadır. Bu, MHP'ye karşı bir oyundur" şeklinde konuştu.