CHP Adayı Osman Özçelik, Tosmur'da Vatandaşların Sesine Kulak Verdi

CHP Adayı Osman Özçelik, Tosmur'da Vatandaşların Sesine Kulak Verdi
CHP'nin Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, Tosmur Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, "Alanya'mızın her mahallesinde projelerimizin izini göreceksiniz" dedi.

Alanya merkez ve mahallelerinde saha çalışmalarını hız kesmeden sürdüren CHP Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, esnaf ziyaretlerine Tosmur Mahallesi’nde devam etti. Özçelik’e çalışmalarında CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Parti Meclisi Üyesi Şengül Yeşildal, İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti. Sabah erken saatlerde başlayan ziyaret turunda Özçelik ve beraberindeki heyet, Eski Gazipaşa Caddesi’ndeki esnaf ve kurumsal işletmeleri ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet ederek işletmecilerin hizmet beklentilerini dinledi. Temasları sırasında yoğun ilgi gören Özçelik'e seslenen bir kadın esnaf Özçelik’i, Haziran ayındaki düğününe davet etti. Daha sonra bir mobilya mağazasına giren Özçelik’i, esnaf, "Sizi görmek bizlere çok iyi geldi" diye karşıladı. Sorunları dinleyen Özçelik, Tosmur Mahallesi’nin önemli eksiklerinden biri olan düğün salonu sorununu çözme sözü verdi.
“ALANYA SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK İLE TANIŞACAK”
Temaslarında Özçelik'e eşlik eden CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar ise yerel seçime 16 gün kaldığını hatırlatarak, "Alanya’mız 31 Mart'ta sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışıyla tanışacak ve Osman Başkanımızı tercih edecektir. Türkiye İttifakı ile birlikte zafer kazanacağız." dedi.
‘HER MAHALLEDE İZ BIRAKACAĞIZ’
Alanya’nın değişimi yapmak istedikleri projelerin deneyimli bir ekip tarafından hazırlandığını ve vatandaşlardan büyük beğeni aldıklarını kaydeden Özçelik, "Halkımız, Alanya’mızın her mahallesinde projelerimizin izini görecek. Alanya’yı, paylaşarak büyüyen bir kent haline getireceğiz. Üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getirerek, ortak aklın gücünü kullanacağız. Gittiğimiz her yerde bizlere teveccüh gösterip bağrına basan halkımızı, yepyeni bir kent vizyonuyla buluşturacağız. Belediyenin kaynaklarını her kesimden vatandaşımız için seferber ederek, verdiğimiz bütün sözleri yerine getireceğimizden hiçbir kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.
‘İMZA ATTIĞIMIZ HER SÖZ GERÇEK OLACAK’
Vatandaşlara projeleri konusunda da bilgiler veren Özçelik, “Yaptıklarımızla göreceksiniz ki, halkımızın yaşam kalitesi artacak. Kırsal ve kentsel nüfus birbirine destek verecek, turizm, tarım alanında sektörleri destekleyeceğiz. Esnafımız sorunlarından arınmış bir şehirde kaliteli hizmet alacak ve karşılığını bulacak. Kentimize sözümüz olan manifestomuz başta olmak üzere altına imza attığımız her söz gerçek olacak. Tramvay projemiz, kent park, arkeopark projelerimiz, iskele ve meydan düzenlemelerimiz, arıtmaların taşınması ile oluşacak alanlarda sosyal mekanlar yaratmak, halk kafe, halk ekmek olmak üzere vatandaş odaklı bir çok projemiz ile vatandaşımızın yararına çalışmalar yapacağız” dedi.