Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da AK Parti teşkilatı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi!

Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'da AK Parti teşkilatı ile istişare toplantısı gerçekleştirdi!
AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'ya ziyaret düzenleyerek AK Parti teşkilatı ile bir araya geldi. İstişare toplantısında şehirdeki çalışmaları değerlendiren Çavuşoğlu, yerel taleplere çözüm üretme sözü verdi.

AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya'ya ziyaret gerçekleştirerek AK Parti teşkilat mensupları ile toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, önceki dönem İlçe Başkanı Mustafa Toklu, gençlik kolları, kadın kolları ve mahalle başkanları da katıldı.

Toplantının ardından İlçe Başkanı Tavlı, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Önceki dönem Dışişleri Bakanımız, Antalya Milletvekilimiz Mevlüt Çavuşoğlu, önceki dönem İlçe Başkanımız Mustafa Toklu ve gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve mahalle başkanlarımızın katılımı ile şehrimizdeki çalışmalarımız hakkında istişare edip taleplere çözüm üretmek adına fikir alışverişinde bulunduk."

Tavlı, AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı olarak, vatandaşların ihtiyaçlarına hızlı ve etkili bir şekilde yanıt verme çabası içinde olduklarını ifade etti. Mahalle düzeyindeki teşkilatları güçlendirmeyi ve halkın taleplerine daha etkili bir şekilde yanıt verebilmeyi amaçladıklarını belirterek, istişare toplantılarını sık sık düzenleyerek bu amaca ulaşmayı hedeflediklerini vurguladı. Ayrıca, Çavuşoğlu'na teşekkürlerini ileterek, partilerinin arkasında duran Çavuşoğlu'na minnettar olduklarını belirtti.