Güney, 2017’de Önemli Yatırımlar Yapılacak Dedi

Güney, 2017’de Önemli Yatırımlar Yapılacak Dedi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, 2017’nin ilk mesai gününde basın mensuplarının yeni yıldaki yatırımlarla ilgili sorularını yanıtladı.
 İstanbul’da meydana gelen terör olayını lanetleyerek sözlerine başlayan Güney, “ ülkemiz üzerinde son dönemde oynanan oyunları hep birlikte görüyoruz. Yurdun değişik şehirlerinde son olarak da İstanbul’da yaşanan terör olayında ölen vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet diliyorum. Bu tür olaylarla baş etmek ve provakatif eylemlere engel olmak için  kenetlenerek tek yumruk olmamız gerekiyor. Ülkemiz bunların üstesinden gelecek güçtedir “ dedi.

Güney, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak iki yılda Alanya’da yapılanma sürecini tamamladık ve sistemi oturtarak şehrimize birçok hizmet kazandırdık. 2017’de de şehrin temel sorunlarına kökten çözüm getirecek projeleri başlatacağız. Hal Kompleksi’nin temeli atıldı. Çevre Yoluna başlandı. Kırsal alanlara su ve asfalt bakımında gerekli yatırımlar yapıldı. Devamı da gelecek. Öte yandan  Ak Köprü’yü Şubat ayında hizmete açıyoruz. Kadınlar Plajı yapımı devam ediyor. Alanyaspor Kamp Merkezi çalışmaları devam ediyor. Katı Atık Çöp Tesisi’ne bu yıl başlıyoruz. Telekom ve Hasbahçe Kavşaklarına Katlı Kavşak çalışmalarına bu yılın ilk çeyreğinde başlayacağız. Kısacası Alanya’nın bir çok temel sorununu çözeceğiz “ dedi.