Baykal’ın Yüzündeki Kızarıklık İyileşti

Baykal’ın Yüzündeki Kızarıklık İyileşti
Baykal'ın yüzündeki kızarıklık iyileştiCHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın partisinin salı günü yapılan grup toplantısında dikkat çeken yüzündeki kızarıklık iyileşti.

CHP eski Genel Başkanı Baykal"ın, salı günü partisinin grup toplantısında dikkat çeken yüzündeki aşırı kızarıklık iyileşti. Akşam saatlerinde memleketi  Antalya"ya gelen Baykal"ı aralarında CHP eski  İstanbul  Milletvekili  Mehmet Sevigen, CHP eski  Antalya Milletvekilleri  Arif Bulut ve  Tuncay Ercenk"in de aralarında bulunduğu bir grup partili karşıladı. Havalimanından ayrılmadan önce partililerle sohbet eden Baykal, yüzündeki kızarıklığa cildinin güneşe verdiği tepkinin neden olduğunu, bundan sonra koruyucu krem kullanacağını söyledi.

NİŞAN TÖRENİNE KATILDI

Deniz Baykal, dün gece de  Finike İlçesi"ndeki  Turunçova Düğün Salonu"nda partilisi Salih Öner"in daveti üzerine Arife Öner ile Mustafa Kantaş"ın nişan törenine katıldı. CHP İlçe Başkanı Okan  Tanır ve partililer tarafından karşılandıktan sonra düğün salonuna geçen  Deniz Baykal çiftin nişan yüzüklerini taktı.

Evliliğe ilk adımı atan çifte mutluluk dileyen  Deniz Baykal, "Çok karışık bir siyaset ortamından, sırf bugün bu törende bulunmak için  Finike"ye geldik.  Ankara"nın o sisli havasından, karışık havasından koparak bu güzel ortamın mis gibi havasını hep birlikte teneffüs ediyoruz" dedi.

Baykal, daha sonra düğüne katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.