ATAY USLU: 'MAZLUMUN VE MAĞDURUN YANINDAYIZ'

ATAY USLU: 'MAZLUMUN VE MAĞDURUN YANINDAYIZ'
AK Parti Antalya Milletvekili Atay USLU Halep'te hayatta kalma mücadelesi veren Halep halkı için Kızılay'ın Yardım Kampanyasına Finike AK Parti Kadın kolları teşkilatı ile birlikte destek verdi.
 Antalya Milletvekili Atay Uslu, AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, AK Parti Finike Kadın Kolları Başkanı Berrin Pehlivan, İlçe Başkan Yardımcısı Emin Madenci  ve İlçe Kadın kolları üyeleri ile Türk Kızılay'ının başlatmış olduğu Halep Yardım kampanyası çerçevesinde Ziraat Bankası Hesabına bağışta bulundurlar. Atay Uslu Finikeli Kadınlara ve ilçe kadın kolları başkanlığına duyarlılıkları için teşekkür etti. 
 
HALEP'Lİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
 
Yapılan bağış sonrası açıklamada bulunan Atay Uslu, " Güveni, umudu boşa çıkarmayan ve tüm dünyaya insanlık dersi veren güçlü bir ülkemiz var.  Milletimiz, devletimiz başta Suriye'de olmak üzere tüm mazlumlara gönlünü de ve sınırlarını da açıyor.    AK Parti Teşkilatları  olarak savaşın zorluklarıyla hayata tutunmaya çalışan mazlum Halepli kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin her yerinde, Antalya'da ve tüm ilçelerinde örnek bir davranış sergileyen kadınlarımıza teşekkür ediyorum.  Şunu da ifade edeyim; Suriye'de savaş bitecek ve gözyaşı dinecek. " dedi.