Alanya Belediye Başkanlığı için yeni bir isim! 'Menderes Türel'in Prensi' İbrahim Tuncer

Alanya Belediye Başkanlığı için yeni bir isim! 'Menderes Türel'in Prensi' İbrahim Tuncer
Alanya'da yerel seçimlere doğru yaklaşılırken, 'Menderes Türel'in prensi' olarak bilinen İbrahim Tuncer, muhtemel Alanya Belediye Başkan Adayları arasına yeni bir isim olarak dahil oldu.

Alanya siyasi kulislerinde muhtemel Alanya Belediye Başkan Adayları arasına yeni bir isim eklendi. Bu isim 'Menderes Türel'in prensi' denen İbrahim Tuncer.
Alanya ve Antalya'da sevilen bir belediye bürokratı olan Tuncer'in adı önceki yerel seçimlerde de 'Muhtemel Alanya Belediye Başkan Adayı' olarak anılmıştı.

İBRAHİM TUNCER KİMDİR?
Alanya Belediye Başkanları merhum Müstakbel Dim, Cengiz Aydoğan, Mustafa Bekar ve Hasan Sipahioğlu dönemlerinde uzun yıllar ASKO (Alanya Su ve Kanalizasyon) İşletmeler Müdürlüğü, Genel Sekreter pozisyonunda Alanya Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı.

Menderes Türel'in Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde ASAT (Antalya Su ve Atıksu İdaresi) Genel Müdürlüğü'nün değişik daire başkanlıkları, genel müdür yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği görevlerini yürüttü. Ayrıca Türel adına ASAT'ın Doğu İlçeleri Sorumlusu olarak görev yaptı.