Kaymakam Tanrıseven Gaziler Derneğinin Açılışını Gerçekleştirdi

Kaymakam Tanrıseven Gaziler Derneğinin Açılışını Gerçekleştirdi
Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından açıldı.

TANRISEVEN “GAZİLERİMİZ ÖZEL İNSANLAR”
Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilciliği, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven tarafından açıldı. Tanrıseven, Vatan, Millet, Bayrak uğruna şehit düşen ve gazi olan kahramanların ‘özel insanlar’ olduğunu söyledi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreni, protokol konuşmaları ile devam etti.
Açılış konuşmasını yapan Muharip Gaziler Derneği Alanya Temsilcisi Abdullah Yılmaz, Türkiye genelinde ilk defa bir ilçede derneğin şubesinin açıldığını söyledi. Başkan Yılmaz “Her zaman bizi yalnız bırakmayarak sorunlarımızı dinleyen ve derneğimizin şubesinin açılmasında emeği geçen Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyorum” dedi.
Açılışta, Alanya Belediye Başkan Vekili Mehmet Kula ise, “Alanya Belediyesi olarak her zaman vatanı için canının vermekten çekinmeyen gazilerimizin hizmetindeyiz” dedi.
Vatan, millet, bayrak uğruna şehit düşen ve gazi olan kahramanların ‘çok özel insanlar’ olduğunu söyleyen Kaymakam Tanrıseven, “Vatanımızı bize kazandıran sessiz kahramanlarımız, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlık ve sıhhat temennisinde bulunuyorum” dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN ”VATANI BİZE KAZANDIRAN SESSİZ KAHRAMANLARIMIZI RAHMETLE ANIYORUM”
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven konuşmasının devamında şunları kaydetti: ”Bugün Muharip Gaziler Derneği’nin Alanya Temsilciliğinin hizmete açmanın mutluluğunu yaşıyorum. Her zaman Gazilerimizin yanında olduk. Bundan sonra da onların yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimiz, Şehit Yakınları ve Gazilerimizin her zaman yanındadır. Alanya Kaymakamlığı ve tüm Kamu Kurum ve Kuruluşları, şehit yakınları ve gaziler için elinden gelen gayreti gösteriyorlar. Bizler bu vatanı kazandıran sessiz kahramanlarımız, Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlık ve sıhhat temennisinde bulunuyorum. Derneğimiz hayırlı uğurlu olsun.”
Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlar verildi.
Açılış törenine Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati, Alanya Belediye Başkan Yrd. Mehmet Kula, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka, Antalya Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, çok sayıda gazi ve şehit aileleri ile birlikte şehit yakınları katıldı.