TFF VAR kayıtlarını bugün yayınlıyor! TFF 26. Hafta VAR kayıtlarının yayınlanacağı yerler

TFF VAR kayıtlarını bugün yayınlıyor! TFF 26. Hafta VAR kayıtlarının yayınlanacağı yerler
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’deki yeni uygulamayı duyurdu ve alınan önemli kararı kamuoyuyla paylaştı. TFF artık VAR kayıtlarını yayınlayacak. TFF’nin VAR kayıtlarını yayınlayacağı açıklaması sonrası gözler bugüne çevrildi.

Süper Lig maçlarında maçı yöneten hakemin VAR monitörüne gittiği pozisyonların görüntüsü ve konuşmaları artık kamuoyuyla paylaşılacak. VAR kayıtları, haftanın tüm müsabakalarının tamamlanmasından bir gün sonra yayınlanacak. Ligin 26. haftası itibarıyla başlayacağı açıklanan uygulamayla ilgili tüm merak edilenler araştırılıyor. 26. hafta maçları tamamlandı ve gözler bugüne çevrildi. TFF, bugün VAR kayıtlarını yayınlayacak. Süper Lig 26. hafta VAR kayıtlarının yayınlanacağı saat ve yerler merak ediliyor. İşte yayınlanacak olan 26. hafta VAR kayıtlarıyla ilgili tüm detaylar…

TFF’DEN YENİ KARAR

Süper Lig müsabakaları kapsamında VAR kayıtlarıyla ilgili TFF’den yeni bir karar geldi ve Süper Lig’de 26. Haftadan itibaren maçın hakeminin VAR monitörüne çağrıldığı pozisyonların kayıtlarının sesli ve görüntülü olarak kamuoyuyla paylaşılmasına karar verildi. Bu uygulama OFR, sahada inceleme olarak tanımlanan yani sadece maçın hakeminin VAR monitörüne gidip izlediği pozisyonlar için geçerli olacak.

tff-var-kayitlarini-bugun-yayinliyor-tff-26-hafta-var-kayitlarinin-yayinlanacagi-yerler.jpg

BUGÜN YAYINLANIYOR

Trendyol Süper Lig’de 26. hafta maç programları tamamlandı. Şimdi gözler TFF’nin yayınlayacağı VAR kayıtlarında. TFF, VAR kayıtlarının haftanın tüm müsabakalarının tamamlanmasından bir gün sonra yayınlanacağını duyurmuştu. Süper Lig 26. hafta VAR kayıtları 20 Şubat 2024 Salı (bugün) yayınlanacak. Süper Lig’in 26. haftasında sahada inceleme yapılan VAR kayıtları bu akşam saat 20.00’de TFF YouTube kanalı ve Facebook hesaplarından yayınlanacak.