Taraftardan Kaymakam Tanrıseven'e Teşekkür Ziyareti

Taraftardan Kaymakam Tanrıseven'e Teşekkür Ziyareti
Alanyaspor taraftar gruplarından olan Şimşekler Grubu Kurucusu Fatih Aslan ve ekibi, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

TANRISEVEN’DEN ALANYASPOR’A DESTEK ÇAĞRISI
Alanyaspor taraftar gruplarından olan Şimşekler Grubu Kurucusu Fatih Aslan ve ekibi, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti. Tanrıseven, herkesi Alanyaspor’a destek olmaya davet etti.
Alanyaspor taraftar gruplarından olan Şimşekler Grubu Kurucusu Fatih Aslan grubu hakkında bilgi vererek şimşekler grubuna ve Alanyaspor’a her konuda destek olduğu için Kaymakam Tanrıseven’e teşekkür etti.
Şimşekler Grubu Kurucusu Fatih Aslan, “27.05.2016 Cuma günü Multigroup Alanyaspor’un Konya’da Adana Demirspor ile final maçı öncesinde Alanya Kaymakamımız Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’den destek istemek ve bizlere her konuda destek olduğu için makamında ziyaret ederek, teşekkür etmek istedik. Kaymakam Beyin destekleri ile Konya’daki maça çok kalabalık gitmek istiyoruz” dedi.
KAYMAKAM TANRISEVEN’DEN ALANYASPOR’A DESTEK ÇAĞRISI
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Balıkesirspor maçında Alanyaspor’un sahasının kapalı olmasına rağmen takımımızı dışarıdan desteklediniz. Bu futbolcularımız için büyük bir moral oldu. Giresun’da kaçırılan doğrudan Süper Lig’e çıkma fırsatı, bu kez Play-off ile yeniden Alanyaspor’un önünde. Maç sonunda soyunma odasında müthiş bir sevinç dalgası vardı. Bu galibiyette sizlerin de katkısı var. Taraftar ve Alanya kenti Play-off final maçında da takıma sahip çıkmalı” dedi.