Şampiyon Melekler anısına düzenlenen turnuva yarın başlıyor!

Şampiyon Melekler anısına düzenlenen turnuva yarın başlıyor!
Brand Group Alanya Belediyespor Kulübü, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden KKTC'li Şampiyon Melekler Takımı anısına düzenlediği turnuvaya yarın start verecek. Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvaya dört kulüp katılacak.

3 gün devam edecek olan turnuvanın ilk maçı yarın Saat 16.00'da Cizre Belediyespor ile Develi Belediyespor arasında aynı gün Saat 18.30'da ise Alanya Belediyespor ile Hatay Büyükşehir Belediyespor Kulübü arasında olacak. Turnuvanın ikinci gününde ise Saat 16.00'da Hatay Büyükşehir ile Cizre Belediyesi karşı karşıya gelecek. Saat 18.30 ise Alanya Belediyespor ile Develi Belediyespor arasında oynanacak.30 Eylül'de Saat 13.00'de Hatay Büyükşehir ile Develi Belediyesi Saat 15.30'da Alanya Belediyespor ile Cizre Belediyesi arasında son maç oynanacak.

ERKEN'DEN DAVET
Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, KKTC'li Şampiyon Melekler anısına düzenlenen turnuvaya tüm taraftarları davet etti.
Erken, turnuva ile hem Şampiyon Meleklerin anısını hem de ülkenin yaşadığı acıları hafızalarda tutmayı amaçladığını belirtti.