Resmi anlaşma imzalandı! Alanyaspor'un forma kol sponsoru Kırbıyık holding oldu

Resmi anlaşma imzalandı! Alanyaspor'un forma kol sponsoru Kırbıyık holding oldu
Corendon Alanyaspor Kulübü, Kırbıyık Holding ile yapılan resmi sözleşmeyle forma kol sponsorluğunu duyurdu. İmza töreni Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Corendon Alanyaspor, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde gerçekleştirilen bir toplantıda Kırbıyık Holding ile forma kol sponsorluğu için resmi sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık ve diğer ilgili isimler toplantıda bir araya geldi.

Hasan Çavuşoğlu, toplantıda yaptığı açıklamada, daha önce stadyum isim sponsorluğunu üstlenen Kırbıyık Holding'in bu sezon da forma kol sponsoru olarak kulübe destek verdiğini belirtti. Çavuşoğlu, Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Kırbıyık'a ve kulüp başkan yardımcısı Metin Kırbıyık'a teşekkür etti.

"HER ZAMAN YANINDA OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Şahin Kırbıyık, "Doğduğumuz ve büyüdüğümüz yer olan Alanya bizim için çok değerli. Alanya’nın en önemli marka değeri olan Corendon Alanyaspor’a da bütçemiz doğrultusunda sahip çıkabiliyorsak ne mutlu bize. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’nun Alanyaspor için yaptığı çalışmaları takdir ediyoruz ve her zaman yanında olmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.