Kestelspor'da kritik maç öncesi moraller bozuldu! Talha Yünkuş sezonu erken kapattı

Kestelspor'da kritik maç öncesi moraller bozuldu! Talha Yünkuş sezonu erken kapattı
Armoni Alanya Kestelspor, Adana 1954 FK ile oynayacağı kritik maça önemli bir kayıpla hazırlanıyor. İlk 11'in vazgeçilmez isimlerinden Talha Yünkuş'un çapraz bağları koptu, sezonu kapattı.

Alanya Kestelspor, Adana 1954 FK ile karşı karşıya geleceği kritik maç öncesi büyük bir sarsıntı yaşadı. Sezon başında transfer edilen deneyimli oyuncu Talha Yünkuş, bugün yapılan antrenmanda yaşadığı şok sakatlık sonucunda sezonu kapatmak zorunda kaldı.

TFF 3. Lig 4. Grup'ta 3. haftada karşılaşacakları Adana 1954 FK maçına hazırlanan Armoni Alanya Kestelspor, bugün tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda büyük üzüntü yaşadı. Kulüp tarafından sezon başında Bolu Abant kampı sırasında tekrar kadroya dahil edilen deneyimli sol bek oyuncusu Talha Yünkuş, antrenmanda geçirdiği sakatlık sonucunda sezonu erken noktaladı.

25 yaşındaki oyuncu, sezonun ilk iki haftasında 119 dakika süre alarak takımının vazgeçilmez isimlerinden biriydi. Ancak bugünkü antrenmanda yaşadığı ön çapraz bağ sakatlığı, Yünkuş'un sezonu kapatmasına neden oldu.

Kulüp yetkilileri konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sol bek oyuncumuz Talha Yünkuş, antrenmanda ön çapraz bağlarını koparmış ve sezonu kapamak zorunda kalmıştır." Bu sakatlık, Alanya Kestelspor için büyük bir darbe olurken, kritik Adana 1954 FK maçına nasıl bir kadro ile çıkacakları merak konusu oldu.