Büyük heyecana geri sayım başladı! Alanyaspor, Karagümrük'ü konuk edecek

Büyük heyecana geri sayım başladı! Alanyaspor, Karagümrük'ü konuk edecek
Süper Lig'de zorlu bir mücadeleye çıkacak olan Corendon Alanyaspor, haftanın açılış maçında Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Teknik direktör Ömer Erdoğan için kritik eşikte olan mücadele saat 20.00'de başlayacak.

Süper Lig'de galibiyet hasreti yaşayan Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında bu akşam İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Oba Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak olan kritik mücadelede direnç Tonusluoğlu düdük çalacak.

Ligde son maçlarda Fenerbahçe ve Adana Demirspor'a yenilen turuncu yeşilliler, galibiyet özlemini bitirmeyi hedefliyor. Haftaya 7 puanla 13. sırada giren Corendon Alanyaspor, Karagümrük'ü yenerek üç puanla moral bulmayı amaçlıyor. Sakatlığı devam eden kaleci Ertuğrul Taşkıran dışında eksik bulunmayan takım, taraftarlarına galibiyet hediye etmek istiyor.

Konuk ekip Fatih Karagümrük'te ise sakatlıkları süren Mendes, Lawrence ve Lasanga mücadelede forma giyemeyecekler. Alanyaspor'da gözler teknik direktör Ömer Erdoğan'da olacak. Ligde kötü bir performans sergileyen ve eleştirilere maruz kalan Erdoğan, bu kritik mücadelede takımını çıkışa geçirmek istiyor. Alanyaspor'un geleceği, bu akşamki mücadelede şekillenecek.