Başkan Emin Müftüoğlu, 9 canlı yayına katılarak TUR ve Alanya'yı anlattı!

Başkan Emin Müftüoğlu, 9 canlı yayına katılarak TUR ve Alanya'yı anlattı!
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu (TUR) öncesinde, Türkiye Bisiklet Federasyonu'nun (TBF) Alanyalı Başkanı Emin Müftüoğlu, çeşitli canlı yayınlarda organizasyonu ve Alanya'yı tanıttı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu öncesi bilgilendirme ve tanıtım çalışmaları kapsamında bir günde 9 farklı canlı yayına katıldı. Türkiye'nin en prestijli spor etkinliklerinden biri olan TUR, Alanya'dan start alacak ve İstanbul'da sona erecek.

TUR, TÜRKİYE'NİN TANITIMINA KATKI SAĞLIYOR

Başkan Müftüoğlu, katıldığı yayınlarda TUR'un sadece bir yarış olmadığını, aynı zamanda Türkiye'nin turizm ve tanıtımına önemli katkılar sunduğunu vurguladı. Bu yıl 13 farklı dilde ve 5 farklı kıtada yayınlanacak olan yarış, Türkiye'nin doğal ve tarihi güzelliklerini dünya geneline tanıtacak.

TÜRKİYE'DE BİSİKLET SPORUNA BÜYÜK YATIRIMLAR

Başkan Müftüoğlu, Türkiye'nin uluslararası arenada başarılı bisiklet organizasyonları düzenlediğini ve bu alanda büyük bir gelişme kaydettiğini belirtti. Ülkede artık dört profesyonel bisiklet takımının bulunduğuna dikkat çeken Müftüoğlu, önemli bisikletçi Mark Cavendish'in de TUR'a katılacağını açıkladı.

TÜRK HAKEM DÜNYA FEDERASYONU'NDA

Başkan Müftüoğlu, Türk bisikletinin uluslararası alanda daha da güçlenmesine yönelik olarak Koray Cantez'in Dünya Federasyonu hakemi olarak seçilmesini önemli bir gelişme olarak değerlendirdi. Türkiye'nin bisiklet camiasında sağladığı ilerlemenin ve desteklerin altını çizdi.

Başkan Müftüoğlu'nun tanıtım maratonu devam ediyor. Bugün de Türkiye'nin önde gelen medya kuruluşlarında canlı yayın konuğu olacak.