EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER, YILSONU SERGİSİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI

EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER, YILSONU SERGİSİNDE GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Alanya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitim Merkezi) işbirliğiyle Alanya Belediyesi Mahmutlar El Sanatları Merkezi’nde açılan resim, takı ve el nakısı kurslarının yıl sonu sergisi açıldı. Ev hanımlarının yaptığı el emeği göz nuru eserler sergiyi gezenlerden takdir topladı.
Alanya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitim Merkezi) işbirliğiyle Alanya Belediyesi Mahmutlar El Sanatları Merkezi’nde açılan resim, takı ve el nakısı kurslarının yıl sonu sergisi açıldı. Ev hanımlarının yaptığı el emeği göz nuru eserler sergiyi gezenlerden takdir topladı. Resim, takı ve el nakışı kurslarına katılan toplam 70 kursiyerin eserlerinden oluşan sergiyi, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şevki Mat, Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura ve kursiyerler birlikte açtı.

Takı Tasarım Öğretmeni Sevim Sarıbaş, Nakış Öğretmeni Müşerref Tatlı ve Resim Öğretmeni Mustafa Erol, kurslara ilginin çok fazla olduğunu belirterek, kursiyerler tarafından çok başarılı eserler ortaya konduğunu kaydettiler.

Kursiyerlerin hazırlandığı takı, resim ve el nakışından oluşan sergiyi gezen katılımcılar, bir birinden güzel el emekleri karşında hayranlıklarını gizleyemedi.

RESİM SERGİSİ MUSTAFA ŞAHİN PARKINDA AÇILDI

Yine, Alanya Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü (Halk Eğitim Merkezi) işbirliğiyle düzenlenen kursların bir parçası olan resim sergisi ise Mahmutlar Mustafa Şahin Parkı’nda açıldı. Kursiyerler tarafından yapılan yaklaşık 100 eserden oluşan sergiyi, Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü ve Alanya Belediyesi Kültür Müdürü birlikte açtı.

“BÖYLE BİR MEKANI BİZE NASİP EDEN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Alanya Belediyesi Mahmutlar Kütüphanesi ve El Sanatları Merkezi atölye çalışmalarına katılan kursiyerler, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür ederek, “Bize böyle bir mekanı nasip ettikleri için minnettarız” diyerek mutluluklarını ifade ettiler.