Alanya'da ücretsiz el sanatları kursu! Kayıtları devam ediyor

Alanya'da ücretsiz el sanatları kursu! Kayıtları devam ediyor
Alanya Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel El Sanatları ve Türk Süsleme Sanatı kursları için başvurular devam ediyor.

Alanya Belediyesi, kültürel miras olan el sanatlarını yaşatma ve gelecek nesillere aktarma amacıyla 10 farklı merkezde düzenleyeceği kurslara yönelik başvuruları kabul etmeye devam ediyor.

6 BİN KURSİYERE ÜCRETSİZ SANAT EĞİTİMİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçen dönemde 6 bin kursiyere ücretsiz el sanatları eğitimi verdiklerini açıkladı. Yeni dönemde ise kurs merkezlerinin sayısını arttırarak daha fazla vatandaşa hizmet sunmayı hedeflediklerini belirtti.

45 FARKLI DALDA KURS İMKANIYLA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR!

Başkan Yücel, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 45 farklı dalda kurs açacaklarını duyurdu. Giyim, ahşap boyama, iğne oyası, takı tasarımı gibi birçok alanda kurs imkanları için başvurular 10 Ekim'e kadar devam edecek.

YENİ DÖNEM KURSLARI HAZİRAN AYINDA SONA ERECEK!

2023-2024 eğitim-öğretim dönemini kapsayacak olan kursların Haziran ayında yapılacak yılsonu sergileri ile tamamlanacağını ifade eden Alanya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nimet Hacıkura, kurslarla ilgili detaylı bilgiler için 0242 511 12 98 numaralı telefondan bilgi alınabileceğini belirtti.