MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’dan Başkan Yücel’e övgü

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’dan Başkan Yücel’e övgü
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, hafta sonu Alanya’ya gelen MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ı makamında ağırladı.

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'e MHP'nin üretken belediyecilik anlayışı gerçekleştirmiş olduğu başarılı projeler, deprem bölgesinde ve depremzedelere ulaştırılan yardımları takdir ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

“YENİ PROJELERİMİZ ÜZERİNDE İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Hüseyin Yıldız, Mustafa Aksoy, meclis üyeleri ve teşkilat üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Yücel, “Alanya’mıza teşrif eden MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, İl Başkanı Hilmi Durgun, il ve ilçe teşkilatımızın değerli mensuplarını belediyemizde ağırladık. Hayata geçirdiğimiz eserlerimiz, devam eden yatırımlarımız ve yeni projelerimiz üzerinde istişarelerde bulunduk” dedi.