Kamuda Açığa Almalar Devam Ediyor

Kamuda Açığa Almalar Devam Ediyor
Kamuda açığa alınan personel sayısı 100’e ulaştı.

Alanya genelinde, Olağanüstü Hal kapsamında alınan tedbirlerin uygulanmaya başlanmasının ardından Kamuda görevden almalar devam ediyor. Kamuda açığa alınan personel sayısı 100’e ulaştı.
Kanun Hükmünde Kararname (KHK) Cumartesi günü Resmi Gazetede yayınlandıktan hemen sonra Alanya’da da gereken çalışmalara başlatılarak 80 Kamu Personeli açığa alınmıştı. KHK kapsamında Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden, bugün 20 öğretmen daha görevden alındı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevden alınan öğretmenlerin sayısı 90’a ulaşırken, Alanya genelinde 100 Kamu çalışanı görevden uzaklaştırıldı.
KAYMAKAM TANRISEVEN “KHK TİTİZLİKLE UYGULANIYOR”
Konu ile ilgili bir değerlendirmede bulunan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnamenin titizlikle uygulanmaya devam edildiğin söyledi. Kaymakam Tanrıseven, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere, Bakanlıklar, Valilik ve Kaymakamlığın değerlendirmesi doğrultusunda, diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarında da uygulamanın hassasiyetle yerine getirildiğini belirtti.