Alanya'nın Yeni Rekreasyon Alanı 21 Kasım'da Açılıyor: 4 Km'lik Dev Proje

Alanya'nın Yeni Rekreasyon Alanı 21 Kasım'da Açılıyor: 4 Km'lik Dev Proje
Alanya Belediyesi'nin Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından tamamlanan Türkler, Payallar ve Konaklı mahallelerini içine alan dev rekreasyon alanı, 58.000 metrekarelik geniş bir alana yayılıyor.

Alanya'nın Türkler, Payallar ve Konaklı mahallelerini kapsayan dev rekreasyon alanı, 58.000 metrekarelik geniş bir alanda halkın kullanımına sunuluyor. Bu alan, yürüyüş yolları, dinlenme ve piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, kafeteryalar, seyir terası, plaj voleybol sahası, bisiklet yolları ve otopark gibi birçok aktivite ve hizmeti içinde barındırıyor.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bölge sakinlerini ve tüm vatandaşları, 21 Kasım Salı günü Payallar Sahil Yolu'nda gerçekleştirilecek resmi açılışa davet etti. Yücel, sahillerin korunması ve vatandaşların rahat kullanımı için Türkler, Payallar ve Konaklı mahallelerindeki bu dev projeyi tamamladıklarını belirtti. Proje kapsamında 4 kilometrelik sahil bandına yürüyüş ve bisiklet yolları, sosyal donatı alanları eklenmiş durumda. Yücel, emeği geçenlere teşekkürlerini ileterek rekreasyon alanının açılışına tüm vatandaşları davet etti.