Şeytanın aklına gelmeyecek cinayet! Alanya'daki sır perdesi çözüldü

Şeytanın aklına gelmeyecek cinayet! Alanya'daki sır perdesi çözüldü
Alanya'da meydana gelen ürkütücü cinayetin şüphelileri nihayet yakalandı. 1'i kadın 3 şüpheli Bolu'da gözaltına alındı.

Alanya'nın Bektaş Mahallesi, Ali Bodalar Mevkii'nde korkunç bir olay yaşandı. Yolculuk yapan vatandaşlar, yolun 15 metre aşağısındaki ağaçlık alanda dumanlar yükseldiğini fark etti. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdiler.

CİNAYET KURBANININ CENAZESİ OTOPSİ İÇİN MORG'A KALDIRILDI

Polis ekipleri olay yerine ulaştığında araçta inceleme yaparken, 23 yaşındaki Mustafa Turaç'ın cesedini buldular. Genç adamın ölüm nedeni henüz belirlenmemişti ve cenazesi otopsi için Alanya Belediyesi Morgu'na gönderildi.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Turaç'ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları büyük bir şok yaşadı ve sinir krizi geçirdi. Genç adamın Alanya'da otellerde dövmecilik yaptığı öğrenildi.

ŞÜPHELİLER BOLU'DA YAKALANDI

Olayın ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri hızlı bir şekilde çalışmaya başladı ve cinayet şüphelisi olduğu düşünülen 1'i kadın 3 kişiyi Bolu'da gözaltına aldı.

İŞTE KORKUNÇ CİNAYETİN DETAYLARI

Alanya'da yaşanan bu korkunç cinayet olayı, bir trafik kazası ihbarı sonucunda ortaya çıktı. Polis ve itfaiye ekipleri, uçuruma yuvarlanan hafif ticari araçta boğazı kesilmiş bir ceset buldular. Bu vahşi cinayet tüm Türkiye'yi derinden etkiledi.