Kayıp şahsın ilginç intiharı! Arabasının bagajında tüfek varken intihar etti

Kayıp şahsın ilginç intiharı! Arabasının bagajında tüfek varken intihar etti
Alanya'nın Elikesik Mahallesi'nde kaybolan A.A. isimli şahsın cesedi, aracının içerisinde intihar etmiş olarak bulundu. Jandarma ekipleri, olayın ayrıntılarını incelemeye devam ediyor.

Alanya'nın Elikesik Mahallesi'nde yaşanan olay, kayıp olarak bildirilen A.A. isimli şahsın çalışır durumda olan bir otomobilin içerisinde ölü olarak bulunmasıyla şok etkisi yarattı. Detaylı incelemeler devam ederken, olayın ardındaki sırlar gün yüzüne çıkmaya başladı.

ŞÜPHELİ ARAÇ İHBARI ÜZERİNE JANDARMA HAREKETE GEÇTİ

Alanya'nın Elikesik Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide, şüpheli bir aracın olduğu ihbarı üzerine, jandarma ekipleri hızla olay yerine hareket etti. İhbar edilen bölgeye ulaşan ekipler, 07 NNC 21 plakalı çalışır durumdaki aracın içerisinde bir erkek şahsın cansız bedenini buldu.

İNTİHAR ŞÜPHESİ ARTIYOR

Yapılan inceleme sonucunda, ölen şahsın kimliği tespit edildi. Cenaze üzerinde yapılan kimlik tespiti sonucu şahsın A.A. olduğu belirlendi. A.A'nın kayıp başvurusunda bulunulan bir arkadaşını görüntülü arayarak, "Bu son görüşmemiz olabilir" dediği iddia edildi. Bu ifade, intihar şüphesini güçlendirdi.

ARACIN BAGAJINDA TÜFEK VE FİŞEKLER BULUNDU

Jandarma tarafından yapılan incelemede, A.A.'nın av tüfeği ile çene altından ateş ederek intihar ettiği anlaşıldı. Ayrıca aracın bagajında farklı bir av tüfeği ile çok sayıda fişek bulundu. Bu detaylar, olayın daha fazla incelenmesi gerektiğini gösteriyor. Cenaze, otopsi için morga kaldırıldı.

Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, A.A.'nın intihar nedeni ve olayın arka planı üzerinde çalışmalar sürüyor.