Arabasında sigara içti! 5 bin 500 TL'si çalındı

Arabasında sigara içti! 5 bin 500 TL'si çalındı
Antalya'da bir sürücünün otomobilinin camını sigara dumanı için açık bırakması, cesur bir hırsızın soygun fırsatı bulmasına neden oldu. Hırsız, araç içinde bulunan 2 bin TL nakit parayı ve kredi kartlarını çalıp 3 bin 500 TL'lik alışveriş yaptı.

Hırsızlık olayı Muratpaşa'nın Kızıltoprak Mahallesi'nde gerçekleşti. Doğukan Kaş, aracını park edip cüzdanını içinde bırakarak eve gitmek istedi. Camı açık bırakarak sigara içme amacını gerçekleştiren Kaş, evinde uyumaya geçti. Ancak sabah saatlerinde uyanan Kaş, aracının camının hala açık olduğunu ve içinde 2 bin TL nakit para ve kredi kartlarının bulunduğu cüzdanın çalındığını fark etti.

HIRSIZ 3 BİN 500 TL'LİK ALIŞVERİŞ YAPTI

Kaş, şüpheli bir şekilde banka hesabından 3 bin 500 TL'lik alışveriş yapıldığını görünce hemen bankayı arayarak kartını iptal ettirdi. Hırsızın kredi kartını kullanarak ayrı ayrı marketlerden para çektirip alışveriş yaptığı anlaşıldı.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Hırsızlık anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde hırsızlık şüphelisinin aracı fark etmesi, kendini gizlemesi ve cüzdanı çalarak olay yerinden ayrılması net bir şekilde görülüyor.

SÜRÜCÜDEN UYARI: CAMI AÇIK BIRAKMAYIN!

Olayın mağduru Doğukan Kaş, hırsızın olay öncesi kendisini gizlediğini ve ne zaman nereden çıkacağının belli olmadığını belirtti. Sigara molası verirken bile dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Kaş, diğer sürücülere camlarını açık bırakmamaları konusunda uyarıda bulundu.