Antalya'da feci ölüm! Eşinin öldürüldüğü yerde intihar etti

Antalya'da feci ölüm! Eşinin öldürüldüğü yerde intihar etti
Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde eski belediye başkanı Adnan Genç, çatıdan atlayarak intihar etti. Ailenin trajik geçmişi ve Genç'in psikolojik sıkıntıları, olayın üzücü detaylarına ışık tutuyor.

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde, eski bir belediye başkanı olan Adnan Genç, çatıdan atlayarak hayatına son verdi. Korkunç olay, yerel sakinleri dehşete düşürdü.

Olay yerine hızla gelen ambulans ekipleri, Genç'in kanlar içinde yerde yattığını görerek hemen müdahalede bulundular. Ne yazık ki, sağlık ekipleri yaptıkları müdahale sonrasında Genç'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç'in cesedi daha sonra Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Bu trajik olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı.

OĞLU EŞİ ZAHİDE GENÇ'İ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Adnan Genç'in hayatı, aile içi bir trajediyle de gölgelenmişti. Öğrenilenlere göre, Genç'in oğlu 2015 yılında Adnan Genç'in eşi Zahide Genç'i boğazından bıçaklayarak öldürmüştü. Bu dehşet verici olay, Genç'in intihar ettiği apartmanda yaşanmıştı.

ADNAN GENÇ KİMDİR?

Adnan Genç, 1989-1995 ve 1999-2004 yılları arasında Doğru Yol Partisi'nden Demre Belediye Başkanlığı yapmış bir isimdi. Ancak son dönemlerde, çevresindekilere psikolojik olarak zor anlar yaşadığını söylediği öğrenildi. Genç'in ani intiharı, Antalya'da büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı.