Alanya'da market hırsızlığı şoku! Çalışanı uyurken soydular

Alanya'da market hırsızlığı şoku! Çalışanı uyurken soydular
Alanya'nın Obagöl Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana gelen hırsızlık olayı, çalışanın uyuduğu sırada gerçekleşti. Hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı.

Alanya'da bulunan Çağdaş Market'te çalışan Fesih Kartal, bir gece iş yerinde uyurken yaşadığı hırsızlık olayı ile sarsıldı. Olay, 3 Ağustos 2023 sabahı saat 06.20 sularında Obagöl Mahallesi, Mesut Caddesi'nde bulunan marketin arka bölümünde gerçekleşti.

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Kartal, hırsızların marketin arkasında bulunan odasına girerek uyuduğu sırada cep telefonları, cüzdan, evlilik yüzüğü ve müzik kutusu gibi değerli eşyalarını çaldığını iddia etti. Olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı ve görüntülerde zanlıların rahat tavırları dikkat çekti.

MARKET ÇALIŞANI ŞİKAYETÇİ: POLİS İLGİLENMİYOR

Fesih Kartal, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: "Sabah 09.00’da uyandığımda yanımda bulunan Huawei marka cep telefonum ile içinde hat bulunmayan Honor marka cep telefonum, cüzdanım ve müzik kutusunun yanımda olmadığını fark ettim. Kamera kayıtlarına baktığımda saat 06.20 sularında iki şahsın kapalı ama kilitsiz odama girerek malzemelerimi alıp çıktıklarını tespit ettim. Cep telefonlarının dışında cüzdanımda da 1000 TL ve 500 Euro param, evlilik yüzüğüm, 15 Euro değerindeki müzik çalar, kimlik ve banka kartım çalındı. Eşyalarımı çalan bu şahıslardan davacı ve şikayetçi oldum."

Ancak Kartal'ın şikayeti üzerine polisin olay yerine gelmediği ve parmak izi almak için de işlem yapmadığı iddia edildi. Dosyanın savcılığa intikal etmediği de belirtilirken, Fesih Kartal hakkını aramak için kararlı olduğunu ifade etti. Olay, Alanya'da yaşayanları şoke ederken, hırsızların rahat tavırları ise görenler tarafından tepkiyle karşılandı.